Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης  και δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1980 (εδώ και 30 χρόνια).

 

Από το 1984 η εταιρεία μας ξεκίνησε με το πρώτο της container από Γερμανία με μεταχειρισμένα ελαστικά λόγω των αναγκών της εποχής. Σήμερα, με τα στοιχεία της αγοράς και βάσει των σημερινών δεδομένων φτάσαμε στο σημείο να φέρνουμε container από το εξωτερικό με επωνυμα και καινούρια ελαστικά.

 

Πηγαίνοντας στους μεγαλύτερους οίκους ελαστικών της Ευρώπης, ψάξαμε, βρήκαμε και σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά, χωρίς μεσάζοντες.

 

Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να σημειώσουμε ραγδαία επιτυχία στον χώρο των ελαστικών, κάτι το οποίο οφείλεται στην ειλικρίνεια, στην ποιοτική εργασία και τέλος στις χαμηλές τιμές, τις οποίες, είναι πάγια πολιτική μας, να τις διατηρούμε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

 

Στόχος του site είναι να παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ποιοτικών επώνυμων και φθηνών ελαστικών, όχι μόνο στους ήδη πελάτες μας από την Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Γι' αυτό το λόγο ιδρύσαμε το wheelmarket.gr για να μπορεί ο καταναλωτής να επιλέγει ανάλογα με το χρηματικό ποσό που διαθέτει το αντίστοιχο ελαστικό (στην καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής).

 

Στόχος του wheelmarket.gr είναι να παρέχει ελαστικά από τις καλύτερες εταιρείες, στις φθηνότερες τιμές.

 

Οι δυνατότητές μας αυξάνονται συνεχώς, όσο αυξάνεται και η ζήτηση.

 

κάντε κλικ στο χάρτη για μεγένθυση ή κάντε κλικ εδώ για να μας δείτε στο google map